zmowu sa problemy z logowaniem sie do gry
Posts by Lichoniespi
-
-
no konserwa po konserwie ale lipaa
-
tak dla waszej informacji dla kogo ten event będzie jak tu już ludu ni ma ?????
-
witam i pozdrawiam all
-
to fakt jedni maja 8 drudzy 10 a inni po 0 o co kaman
-
wasze promocje mają się tak samo jak te wasze poziomy szczytu jak i nowa insta Panteon>Powiedzcie mi co za ciul daje takie promocje bez promocji. A tak apropo ten gościu z ISU to chyba naćpany jest > sorka ale podam przykład promocji która widziałem a gram tu prawie 10 lat już >Kiedyś wydobycie Losowego Atrybutu kamień kosztował 39 dias za 1 szt a tu taka niespodzianka od was ten sam kamień wydopbycia za 49 dias w promocji czy nie powinno to być tańsze bez komentarza . P.S do tego pana pani co prowadzi ten IS śmieszny ITP>>> DAJCIE GRACZOM TO CO GRACZE CHCA TO CO NAJPOTRZEBNIEJSZE JEST A NIE DAJECIE JAKIES ŚMIECIE KTÓRE NIKT NIGDY I DO NIECZEGO NIKOMU NIE JEST POTRZEBNE .A JESZCZE JEDNO NIECH TAK NAPRAWDE PROMOCJA NIBY WASZA ZACZNIE SIE OD KUPNA JEDNEGO PRZEDMIOTU Z IS> THX WIELKIE ZA WYSLUCHANIE ITD
-
przepraszam ale poco ta dyskusja pytanie jest tylko jedno a mianowicie czy jak wbije ten 5 poziom szczytu czy będę mógł razem z gildia zrobić nowa inste? proszę o odpowiedz! bo jeśli nie to nie ma pytań
Usuwam flood
//Volveremos
-
o nieee!!!!!GZ GF- Pa Vieruś trzym się .Mam nadzieje że wrócisz? Pa Pa :((([ciach]
//Flood został usunięty
Orestes
-
GZ wielkie i życzę dużo HDKÓW:)
-
witam nie widzę na nowej inscie bosów Hellp!!!!
-
GZ Asgardy Gz
-
pa Reyu Trzymaj się cieplutko szkoda naprawdę szkoda.I ja się pytam czy naprawdę to tak ma wyglądać aby tacy świetni gracze jak np Reyu żegnają się z romem ???????. Wiecie co tak naprawdę nic nie róbcie!!!!! GF co za szajs.
-
Aby wydobyć umiejętność musisz udać się do Tatsy Tunbull Dalanis, Dzielnica Centralna
-
ja już się nie loguje . A co do nich kolejna ściema
-
co z tego że coś tam zmienili te ceny w tym Is jak i tak nikt tego nie będzie kupował itd.Powiem tak to jest koniec tej gry.Nie ma ludzi już co ładują kasę w tą grę jeszcze i jestem pewien że nie znajda się już.Koksy się już nie logują nie ma szans zebrania na cokolwiek pt random itd.A to wszystko dzięki wam Celes ale w szczególności GF
08.11.2018 r koniec logowania sie
-
Ja mam ten sam problem co Zeno ale mi is już nie jest potrzebny do niczego więc zostawiam go
-
życzymy powodzenia