nom fajnie sie Was bilo na wojnach
Posts by Zdzichuwyntel
-
-
oczywiscie ze jest rekompensata polaczona wraz z nagroda
czyli wlaczenie serwerow po to by umilic Nam maluczkim czas i bedziemy mogli garsciami czerpac satysfakcje z ciagle rozwijanej gry i fajnych nowych eventow
edit. ogolnie to jestem w szoku ze taki temat powstal byla mila atmosfera a tu jakies roszczenia jestem w szoku skoro jest dluga konserwa to chyba ostro tam naprawiaja wiec nic tylko sie cieszyc
ja tam sie ciesze im dluzej serwery wylaczone tym wiecej bledow naprawia co jest dowodem na to ze gra rozwijana
Celes przepraszam za innych nie kazdy jest taki roszczeniowy w ramach pokuty doladuje diaski zeby porpawic troche atmosfere
-
dobry event jest swietnie
czu on ma na celu prowokowanie graczy do uzywania botow na farme runek? resztki graczy juz maja byc do wybanowania i serwer do zamkniecia czy jak? swietne az chce sie grac zadzieram kiece i lece farmic runki -_-
-
kurde macie eventow na caly miesiac i malo Wam... te propozycje co daliscie beda na "za rok"
-
yeaaaaaaaaaaaa
event na PT wreszcie wbije postanowienie na 100 ale bedzie HP mmmm
daje okejke na takie eventy jest super mozna rzec nawet ze jest w pyte
Usuwam niedozwolone treści w odnośniku
//Volveremos
-
prosze aby byly one podzielone na do 35 i od 35 do 40 te do 35 oczywisice za diaski a te od 35 do 40 za golda torche poprawi to gospodarke serwera gold bedzie wiecej warty i bedzie to motywacja zeby kupowac diaski rowniez bo az szkoda nie wbic do 35 skoro potem beda za golda
jak dla mnie same plusy tego pomyslu doslownie i w przenosni
pozdrawiam calym soba
-
nigdy bo tylko kilka osob wbije poziom szczytu odpowiedni zeby robic ta inste
-
-
Nawet nie chce mi sie czytac posta Doraka nie ma co mu odpowiadac ani dyskutowac z Nim po co szerzyc zidiocenie
-
A Tobie drogi graczu życzę,żeby support nie zwrócił Ci żadnego przedmiotu, który straciłeś w jakikolwiek sposób, skoro tak jesteś przeciwny rekompensat. Jakby nie patrzeć jest to ta sama sytuacja co utracony exp, bo firma wprowadziła zmiany, Tobie też poprzez wprowadzane zmiany może zniknąć pokojówka,eq,pt i wiele innych rzeczy.
Odsyłam do definicji i znaczenia słowa REKOMPENSATA.
Zwrot przypadkowo wyrzuconego przedmiotu lub zaginionego w niewyjaśniony sposób nie jest REKOMPENSATĄ. Ma charakter grzecznościowy, więc ten, teges....
Czas na pobudkę, zanim ręka w nocniku się znajdzie. Ta firma od dawna pokazuje, w jak głębiokiej "pieczarze" ma graczy.
Ktory miales poziom szczytu przed zmianami? tak z ciekawosci pytam...
Serio nie jest Ci szkoda ludzi ktorzy poswiecili mase czasu zeby wbic jakis tam poziom przed zmianami i teraz ten czas GF potraktowal jak nic?
Jak kogos takiego jak TY traktowac powaznie jak piszesz takie rzeczy?
ehhh kiedys to bylo... ludzie byli jacys tacy bardziej ludzcy w takiej sytuacji by wspierali kogos poszkodowanego a obecnie jedyne co to skrytykowac dowalic zbanowac cieszyc sie kogos strata... ;/
Smutne to troche
-
o tak nowy serwer mmm cant wait
juz laduje diaski
-
Gdy Apo przekraczalo 100k pkt jako pierwsza gildia bylo wydarzenie z tego robione wiec jak juz cos piszesz to chociaz niech to bedzi zgodne z prawda....
odnosnie tematu rzeczywiscie nudno jest ostatnio
-
dlaczego tak? jak bedzie sie tworzyl nowy pokoj dla pt to kazde pt bedzie zbijalo tak zeby bylo mu dobrze po co chcesz to na sile wydluzyc? juz rece mi opadaja Ci ktorzy najbardziej narzekaja i krzycza jaka to krzywda im sie dzieje powinni spojrzec szerzej troche i myslec "My" a i tylko "Ja" wyjdzcie z tego zascianka pls...
zamiast myslec o calej spolecznosci to widze tylko dzielenie jakies i pisanie jakie to obecnie Asgardy sa zle... nawet nie macie pojecia ilu graczy z Asgardu pomaga nowym graczom albo lowlvlowym postaciom ktore cos pisza na strefie ale oceniac potraficie kazdego
chcialbym widziec ilu graczom takim pomogla Pani T ktora od wielu lat robi co robi albo Alojzy
Piszecie czesto jak Ava pisze cos na strefie serio nie wyczuwacie ironii w tym co pisze? nie kazdy musi byc orlem ale tutaj czuc ironie na kilometr
nawet nie wiecie ilu nowym graczom pomogl pewnie Wy ktorzy placzecie nie pomogliscie w polowie tylu graczom co On
ale typowa mentalosc zadymiarza wychodzi z Was nie wiem ale sie wypowiem skrytykuje a potem jeszcze ponarzekam jak mi zycie inni utrudniaja ;x
Serio wiecej "My" mniej "Ja" nie wszystko konczy sie na czubku wlasnego nosa polecam i pozdrawiam czytala Krystyna Czubowna (nie moglem sie powstrzymac czesc bedzie wiedziala o co chodzi
)
-
To zrobmy z burzowego inste bedziesz kolego chcial to bedziesz sobie bral darmozjady ktore jedyne co potrafia to flame i narzekanie jacy to sa pokrzywdzeni
zamiast sie ruszyc to odnosze wrazenie ze ludzie w duzej mierze tylko narzekaja... badz ich wybawicielem
-
jezeli ostatnia fala jest na poziom 95 to dlaczego ktos z poziomem 50 ma to zbierac? moze zrobimy tak samo odnosnie dias co Ty na to? ja nie mam a inni maja no to maja mi dac bo nie czerpie przyjemnosci z tej gry po co zatrzymywac sie na skrzynkach ? jak juz byc czerwonym to na maxa niech kazdy ma tyle samo ba zrobmy tak jak GF ma w zwyczaju czego przykladem jest panteon zamknijmy burzowe do wyjasnienia sprawy i po klopocie
-
To jest MMO... lubisz grac solo graj w gry single player
Ja nigdy nie mam problemu zeby dogadac sie z kims powaznym ale nie oszukujmy sie akurat tam chodzi mnostwo altow trolli ktore same nic nie robia i pasozytuja czym zniechecaja lepszych graczy do chodzenia tam
-
o niech beda przypisane do osoby ktora zbila mobka tak samo jak drop wtedy skonczy sie zlodziejstwo
-
czyli nie mozna juz negatywnie oceniac wolontariuszy z teamu oraz tego co robia? a To dlaczego? bo towarzysz Triel wysle ssa jak ktos wyraza negatywna opinie? czasy kiedy cenzura byla na porzadku dziennym i mozna miec o wladzy tylko dobre zdanie sie dawno temu skonczyly kolego... jesli tego nie widzisz to Twoj problem
apeluje do Celes aby przyjrzala sie pracy teamu oraz decyzjom podejmowanym przez ow wolontariuszy obiektywnym okiem
pozdrawiam
w ramach lapowki dowiedzialem sie od ciap i Arta cos czego nie odmowisz czyli kotka
to byl zart(lapowka) mam nazieje ze MOD mnie nie zbanuje za to
-
Na wstepie przepraszam ze daje double posta ale ie mgoe edytowac poprzedniego
Jeden z nickow jest nickiem mojej postaci czy podawanie mojego nicku jako przykladu to naruszenie regulaminu? jesli MOD moze to prosze i sklejenie moich postow
-
Kazdy wie ze to z burzowym to prywata GM Salamandra ma jakas wlasna wizje jak ten event powinien wygladac i sila narzuca to innym... mnie rozsmieszylo jak GM Salamandra napisala na strefie ze wychowala sobie gracza wycięto ktora od wielu lat kreadnie i przeszkadza innym
oczywisice team pisze ze to decyzja calego teamu bo co inngo ma napisac? gracze ustalaja zasady? jesli ktos nazwie kogos zlodziejem bo ojechal go na handlu to gracz tak nazwany moze wyslac ticketa ze jest nekany XD a tickety nie dzialaja na kazdego podam kilka przykladow:
wycięto - burzowe
wycięto - burzowe
wycięto - wojny
wycięto - caloksztalt
a punkt 8.2 to juz standard jak GM brak argumentow to daje 8.2 i tyle tak jak w przypadku burzowego idealny punkt do kazdej gry po co inne ten wystarczy
GMi powinni byc od pomagania graczom a tutaj nie robia tego szczegolnie GM Salamandra ban za nick wycięto? i argumentowac to ze sie podszywam pod sluzby panstwowe? halo czy leci z nami pilot? skoro tak sie czepia nickow to jest ich tona ktorych moze sie czepic... mam tylko jedna prosbe do GMow niech nie traktuja graczy tak jak sami nie chca byc traktowani wtedy atmosfera sie poprawi
prosze o nie usuwanie posta bo widze ze znow jakis nadgorliwy MOD usuwa prawie wszystko jak leci chyba po to zeby to forum wygladalo na martwe gdzie gracze publikuja posty raz na tydzien -_-
Edit by Salamandra : Wycięto nicki postaci. Zgłaszanie ewentualnych naruszeń zasad gry może się odbywac jedynie przez kontakt z Systemem Support. Forum nie jest odpowiednim miejscem do formułowania oskarżeń.