Posts by Triel

a ja proponuje by wchodzilo sie tam druzynowo ..... kazda druzyna osobny event . kazdy moglby sobie dobrac dowolnych ludzi i kazdy mialby tyle skrzynek ilu ludzi sobie dobierze . nikt kto to bedzie w stanie robic nie wezmie tam 50-ch lvlow wiec moga sobie tacy stworzyc wlasna druzyne i dochodzic do fal na swoj lvl . nie kazda druzyna byla by w stanie wyrobic sie pewnie w czasie poniewaz nie kazdy zainwestowal tyle czasu w gre jak i pieniedzy , ale ktos taki oczywistym jest ze powinien miec latwiej poniewaz sam do tego doszedl

i oczywiście chodzilibyście z dwudziestoma altami farmić sobie skrzynki, no no gratuluję pomysłu. niektórzy to by pewnie tam cały dzień siedzieli, tak jak na dziennych. głupszego pomysłu dawno tu nie widziałam.

Usuwam obraźliwą treść

- Volveremos

Salamandra A upomnienia dla graczy którzy stali kolo i nic nie robili tylko afczyli?

Dla mnie np. bicie mobów na evencie który polega na biciu mobów jest odpowiednie według mnie wiec dlaczego są te upomnienia,wywalanie z gry?

jeśli bicie połowy mobów tylko przez Ciebie i bluzganie i obrażanie każdego kto ośmieli się dotknąć skrzynkę jest według Ciebie ok, to nie mam pytań. Ty cały czas myślisz że Tobie wolno wszystko, a innym nic . To, co się dzieje na burzowych to Twoja wina i to Ty uprzykrzałeś przez bardzo długi czas rozgrywkę na tym evencie i możlwość korzystania z niego, innym graczom a teraz najbardziej płaczesz że się ktoś za to wziął. Wszystkie moby z kolegą tankiem aggrowaliście i biliście ,nawet te które już zaczęli bić inni a jak ludzie się zaczęli irytować i zabierać skrzynki to nagle święte oburzenie i ganianie za nimi z bossem, bo przecież skrzynki należą się tylko Tobie. a jak to przestało pomagać to pobiegłeś po kolegów i całkiem zepsuliście wszystkim event, bo biedny avaxis był okradany z tego co mu się należy. Dziwi mnie, że team nie banuje takich osób, które psują rozgrywkę, które wyrażają się w sposób chamski i wulgarny w stosunku do innych osób, które namawiają do używania botów i innych programów zabronionych. W innych grach jednak standardy są dużo wyższe i takie osoby są szybko wykluczane ze społeczności, tutaj nie wiadomo czemu nie.

Swoją drogą, czy Team zdaje sobie sprawę w jaki sposób wyraża się o was w grze, obrażając was, wyśmiewając, deprecjonując waszą pracę? Jak reszta społeczności ma was traktować poważnie, skoro każdy widzi że ktoś was bezkarnie po chamsku obraża, i nikt z tym nic nie robi ? W razie potrzeby, służę screenami takich zachowań i totalnego braku szacunku do Teamu jak i praktycznie całej społeczności, jest ich dużo.

Edited: Usuwam obraźliwą treść

//Volveremos

Avaxis, wez już zluzuj majty bo się już czytać nie da Twoich "mądrości" i wypocin. Pół dnia wypisujesz bzdury w grze, a teraz jeszcze tu odstawiasz szopki i dramy, i uskuteczniasz chamskie odzywki w kierunku różnych osób. Płaczesz że ktoś Ci skrzynke zabrał, a sam co robisz ? stoisz z tankiem który aggruje na siebie 5-6 mobków, bardzo często zabierając je osobom które już te mobki biją, następnie Ty je wycinasz w pień i zaczyna się się festiwal wulgaryzmów i obrażania każdego, kto śmie podejść i ruszyć skrzynkę. No ale oczywiście najbardziej poszkodowany jesteś Ty i robisz afere na całą gre bo ktoś miał czelność podnieść "Twoją skrzynkę". to nic że inni nie mają co bić, bo połowę mobków zabierasz Ty z kolegą. A jak ludzie zaczęli zbierać skrzynki zamiast bezradnie stać i patrzeć jak Ty się "bawisz", to zawołałeś kolegów żeby jeszcze bardziej zepsuć innym ten event. ręce opadają. taki wielki bogacz z Ciebie, taki super gracz, tyle osiągnąłeś, śpisz na kasie itp itd, a płaczesz o jakieś durne skrzynki, ile ty masz lat? poniżej 13, bo dalej z domu nie możesz wychodzić bez opieki rodziców ? i proszę Cię, nie pisz że jesteś niewinny i że nie ma podstaw do bana dla Ciebie, bo są dziesiątki screenów z Twoimi wulgaryzmami i obrażaniem innych graczy, namawianiem do używania botów itp itd. Urlop by Ci się zdecydowanie przydał, bo największym rakiem burzowego nie są osoby podbierające skrzynki, tylko Ty, bo to przez Ciebie i Twoje działania ludzie robią alty i nimi chodzą, żeby nie musieć tego robić na głównych postaciach i nie być potem przez Ciebie obrażanym na rynku w nieskończoność, bo myślisz że jesteś wielkim paniskiem i Tobie wszystko wolno, a inni mają siedzieć cicho. W żadnej grze nie widziałam, żeby administracja tak cackała się z osobą, która bezczelnie ich obraża, wyśmiewa, obraża innych graczy, namawia do łamania regulaminu i używania botów innych graczy, często nieświadomych że może to być łamaniem zasad gry, która psuje cały event i uniemożliwia innym uczestnictwo w nim. W każdej innej grze już dawno wyłapałbyś bana i by się skończył ten cyrk raz dwa, a tutaj jeszcze dramy robisz i robisz z siebie poszkodowanego, czysty absurd i himalaje hipokryzji z Twojej strony.