to jest zwykłe kopiuj/wklej i tak jest od tych ósmych urodzin, bo tak zostało i tak będzie
Posts by mustek
-
-
-
Powód można znaleźć na forum > Neues Event
Licznik PD na gierce Trening w terenie przy pewnej ilości się przekręcał i zamiast dodawać, odejmowało PD szczytu. Nic dziwnego, że przenieśli.
Zeno, ale to powinno być podane i u nas na forum, a nie tylko na niemieckim
-
-
Obecna ilość dostępnych wymian u NPC Owenstein nie jest błędem. Prawidłowo można obecnie wykonać 5 wymian dziennie, pozyskując 5 urodzinowych gash (50 Żywiołów Wody za 1 gashę).
Zmiana ta była planowana i została wprowadzona podczas specjalnej przerwy technicznej związanej ze zmianą czasu z zimowego na letni.
Czyli wymieniajcie ile możecie, bo potem wam to zabierzemy i powiemy że to był błąd - BRAWO WY !
-
nie

no i nie xD
-
Andrut tak, tak ma być, i najlepiej dać sobie z tym trupem już spokój, szkoda nerwów czasu i w ogóle wszystkiego
-
Andrut,a czego ty się spodziewałeś po tym żywym trupie ? RW ma wywalone by nie napisać gorzej, GF tak samo, a team ? no jakby go nie było.
-
wyparowały

-
Wprowadzenie Festiwal Urodzinowego jest w tym roku opóźnione, jednak wciąż jest on planowany. Mamy nadzieje, że w przyszłym tygodniu będziemy mogli przekazać więcej informacji na ten temat.
A bo czemu jest opóźniony? Bo jesteście tak nie ogarnięci że nawet juz teraz urodzinowego eventu nie można wprowadzić zgodnie z planem ? bo co bo nie ma gobo RW nie przygotowało czy jak zwykle macie to wszystko w dupie ?
śmiech na sali

-
-
Uprzejmie proszę o zaprzestanie dalszego pisania postów typu "Halo? Wiadomo już coś w tej sprawie?", ponieważ nie wnoszą do tematu niczego pożytecznego i będą usuwane z powodu spamu.
A ja myślałem że forum służy do dyskusji, dopytywania się kiedy coś zostanie naprawione itd. No to Volveremos jak widzę byłem w błędzie i ty mnie z niego wyprowadziłeś.
Uprzejmie dziękuje że informacje ze forum nie służy do dyskusji.
-
Są przygotowywane, a że przygotowania tyle trwają to eventy wakacyjne be a na jesien

-
Wygląda na to, że jeden z moich postulatów został spełniony. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nasze propozycje wraz z likami przysiosły efekt, w każdym razie zawsze coś.
Były na weekendzie przemianki w ofercie, no chciałem na cały miesiąc ale dobre i to.

Czekam i liczę, że pozostałe propozycje też będą spełnione. Lato się już zaczęło, wakacje się już zaczęły, zaraz lipiec. A ja zapowiedzi eventów letnich nie widze,

Pojawią się czy sie nie pojawią? My wciąż chcemy eventy pamiętajcie.Zbieg okoliczności, like nie są zauważane , prośby nie są spełniane odkąd pamiętam. Eventy się nie pojawią bo nikomu się ich robić nie chce, także czekać sobie możesz ale się nie doczekasz
-
Masz tutaj poradnik z 2014 może coś ci pomoże
-
U gf też może gra wyglądać. Poza tym może sprzedadzą ten pomysł z prawem do marki???
Nie sprzedadzą bo nikt tego kupić nie bedzie chciał
-
nie inwestujcie w bezgraniczne kamienie do broni,mnie tak naciągneli że na 50 wbić jestem 4 plusy do tyłu, to jest ewidentne naciąganie ludzi na kase
Jak naciągnęli kazali Ci kupić? bo jak nie to skasują Ci konto czy coś ? Sam się naciągnąłeś, i teraz masz pretensje do całego świata tylko nie do siebie.
-
No cóż mam nadzieję że gf poprawi swój twór
nadzieje możesz mieć gorzej z realizacją ...
-
A co do przedłużenia planowanego terminu nowej zawartości: Serio chcecie żeby GF wydał (znowu) niedopracowaną i dziurawą strefę?:P
Będzie i tak dziurawa zbugowana, bardzo bym się zdziwił jakby w dzień wprowadzenia wszystko działało normalnie nic by się nie posypało i nie było konserwacji po konserwacji bo coś się popsuło
-
bo przecież CM obiecał nowy content jesienią.
Tylko że już jest zima

Taaa nowe to jest... stare pomieszane i wrzucone jako "niby nowe" i instancja to nie jest przypadkiem DL albo ZS ? bo coś takie to znajome jest...