Super 10 urodzinki romka, lepszych nie pamietam a komu sie nie podoba to niech nie gra...
Posts by Kagzu85
-
-
Jako ze Vivie(cośtam) skasowała mój post ( w sumie to nie wiem czemu, nie łamał regulaminu.. ) to zapytam tutaj. Czemu jeszcze gracie w roma? Wiadomym jest że ta gra od dość dawna jest na równi pochyłej i nic nie wskazuje na to by sytuacja się zmieniła. Czytam wasze posty i 99.9% to narzekanie na gre/team/wydawce, nie prościej olać tą parodie mmo i zacząć grać w coś nowego?;)
-
Siemka, 5 lat temu ( potem średnio co rok dla przypomnienia ) zglaszalem zbugowana elitka na k/m, jak idzie naprawa?
ponoc do 2020 mają wam romka zamknąc to ciekaw jestem czy się wyrobicie
Celes jak bys mogla w ciągu najbliższego półrocza odpowiedzieć to był bym wdzięczny
-
A znasz taktyke na ostatniego bosa na Hosie ? cos czuje ze niewiele osob zostało w grze które taktyke znaja
Wystarczy zjechac go szybko na dps
-
Tak jak zostało wspomniane - staramy się odpowiadać jak najszybciej, nie zawsze jednak jest możliwość załatwienia sprawy 'od ręki' - każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie i niestety, ale niektóre problemy zajmują więcej czasu niż inne.
Jak już wspomniał Camist - rozumiemy, iz nie zawsze zgadzacie się z decyzją, którą podejmie GM - w tym wypadku istnieje opcja "skarga" z której możecie skorzystać.
Kurde, to strach pomyśleć co by się działo gdy na serwerach panował Chapter III i jakies 300x wiecej graczy. No ale jak to się mówi ''jaka płaca taka praca''...
Zamykam temat z powodu braku aktywności.
/ Vinelya
-
eq już oddane, sorki że tyle zeszło ale jakoś tak nie chciało mi sie na roma logować
-
Jak w temacie, oddam eq ( itak juz nie bede grał w roma ani nic od gf ) więc jak ktoś chce to prosze o kontakt.
-
też chcem screena
-
Destoy, nie kończyłeś czasem gierkowania w roma?
-
Wydawca twierdzi że to F2P a nie demo/beta (gram od czasów bety RoM'a).
Wydawca twierdzi też że stale rozwija gre i inwestuje w marketing...
-
Jak już pisałem ( a camist usunął ) trzeba być masochistą żeby obecnie grać w roma
-
Hard w 4 osoby, chwilę po wprowadzeniu insty? Fajnie. Na pewno ta super wymagająca instancja pomoże zatrzymać graczy na dłużej. A może dostosowali moc insty do ilości ludzi na serwerze, żeby nie było problemów ze złożeniem pt ;p
Caer chodz do eso
-
Z tej gry jest sens odchodzić a nie do niej wracać
-
ten "Chapter" jest tak dobry...
nie zastanawialiście się może nad wydaniem pudełkowym/kolekcjonerskim tego patcha?
Najlepiej z laseczkami wąglika środku
-
Każdy ma prawo do przeoczenia jakiegoś szczególiku nawet sys admin
-
Celes pisała ze testujo a ona by nas nie okłamała przecież
O, Nocturnus już wyczyściło nową inste, szypko ogarneli taktyki ;0
-
Celes, a to wasi testeży nie wyłapali tego buga że po śmierci respią się pod respem czy to takie prosy że nie zaliczyli nawet jednego zgona?;)
-
Opłaca się logować pod inste czy zbugowana już?;)
-
Lol a co to SPQR i Midwiater jest bo pierwsze słysze o takich gildiach
no ale teraz jak Ignisów już niema w romie to mogą zabłysnąć te gildie
-
Ciekawe czy na Nawi da rade zebrać pt na nową inste bo ponoć większość koksów już nie gra?