dzięki , to było to
Posts by Jacca1967
-
-
ok dziękuję , sprawdzę
-
Witam , osiągnąłem swoją postacią 80 poziom drwalnictwa i nie wiem gdzie mogę dostać questa aby móc ruszyć dalej z tym interesem . Myślałem że dostanę go w Królestwie Rorazan ale koleś o nicku Tabanka powiedział że już niczego nie może mnie nauczyć . Proszę o podpowiedz gdzie mogę otrzymać takiego questa . Pozdrawiam
-
dzięki za pomoc
-
Witam , poprzednio dałem radę a teraz gram na Steam-ie inną postacią , używam Quest Helpera i skończyłem w Chrysalii wszystkie questy z Morrockiem bo nic się nie wyświetla ale w Tundrze już nic z Morrockiem nie mam . Proszę o pomoc bo sam nie jestem w stanie nic wymyśleć . Dzięki za wszelką pomoc .
-
dziękuję za odpowiedz
-
Chciałbym zapytać czy można przenieść konto ze Steam na Gameforge ? Bo wiem że w drugą stronę można . Dzięki za wszelkie podpowiedzi .
-
Witam , chciałbym usunąć postać z serwera a zapomniałem 2 hasła , można to hasło zmienić ? pisałem w grze do technicznego ale nie odpisali
-
Witam , prosiłbym o pomoc z Questami z Morrockiem , zgubiłem się z nimi w Tundrze Meredhin a teraz nie moge dostać się do Wyjących Fiordów
. Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny
.