Posts by Alojzyrom

bo Polska glidia przebiła próg 500k PKT w wojnach glidii ( JAKO PIERWSZA GLIDIA EU), więc czemu nie miałby na tym skorzystać cały serwer????

Tym toś chłopie oszalał

A co to 500k to jakis wyznacznik jest? A jak ktoś przebił jak my na Idunie 5k punktów jako pierwsza gildia na serwerze to juz nic nie mamy dostać?

Niemieckie gildie jako pierwsze przekraczaly 100, 200k, 300k i co nic nie dostali to nagle teraz macie wy coś dostać?

A własciwie to inna polska gildia jako pierwsza przekroczyła 400k i pobiła apokalypse w rankingu i pytanie do nich czy coś dostali. Znałem osoby z Apokalypsy i nic nie dostali za 1 miejsce.

Tyś chłopie wyjdź może na pole... za dużo żeś grassz

Wy to macie coś nie równo w głowie, ktoś pisał że uważacie się za bogów to chyba racje miał.

A kule do szczytu apeluje żeby wprowadzić do ISu będzie sprawiedliwie. Prosze team o przekazanie pomyslu.

rozumiem ze grobowiec sie ludzia nie znudzil .

przeciez jest wiele instancji rownie ciekawych na 90, 92, 95, 97 nie można ich robić? nie można tam się fajnie bawić? odkrywac nowe klasy probowac robic ciekawymi kombinacjami, trzeba tylko chodzic na najnowsze i patrzec ooo kto ma wyższy tier.. kto zrobi wiecej depsa, ja zrobilem najwiecej, jestem najlepszy, ogarnijcie sie w koncu bo to tylko sie smiac jak sie czyta co wy piszecie

wowczas nalezy tym bosa zwiekszyc statystyki do : PZ ok 1.000.000 , obrona fizyczna ok 2.000.000

i po co? na spokkojnie kazdy sobie zrobi bez spiny bossa i bedzie dobrze sie grało, nie ma po co zwiekszac wedlug waszego widzimisie

Dziwie sie wam, niby tacy obeznani dziwie sie ze inne instancje umieliscie zrobic skoro nie rozumiecie tak prostej rzeczy ze to jest dziwne ze straznik tak dziala i oszukuje poziom?

jezeli to tez jest ten nowy wb na chazis to apelowałbym Celes o jego wyłączenie do czasu jak naprawicie tych strazników, bo to moze prowadzic znów do cheatowania przez pewną gildie i nielegalne zdobywanie dropu

Udostępnienie kul z doświadczeniem poziomu szczytu", czyli cytując klasyka "GameForge bohatersko pokonuje trudności nieznane w żadnej innej grze".

i dobrze że dodadzą te kule, każdy będzie mógł na spokojnie wbić, kto będzie chciał to sobie kupi, sam chętnie kupiłbym sobie takie kulki i licze ze beda w promocji jakiegos tygodnia w isie.

To że coś jest od poczatku, nie znaczy ze nie jest bledem ...

Honorowka tez byla przez lata zbugowana i mozna bylo do 100 poziomu jej uzywac mimo ze jest do 30, teraz naprawili i co nie byla zbugowana?

Tak samo to jest zbugowane i powinni naprawic a tym co korzystali wlepic bany

o ho! wyrazam swoja opinie i juz zmasowany atak asgardu zapewne. Od tego jest forum ze mgoe sobie wyrazac swoje mysli, a mam takie. Wy mozecie miec inne, ale nie mozecie mnie obrazac bo was zaraz zreportuje........

Juz nie raz na forum wieszczyliście koniecc tej gry, pamietam insta na 92 byla zamknieta, juz opowiadaliście że za 2 lata nikt nie będzie grał, mamy rok 2020 i gra nadal jest jak i polski serwer.<edit>

Zbieram sobie eq i moge z kolegami zrobic slabsze insstancje, zrobie sobie lepsze eq wbije szyt na 15 poziom to se zrobimy i panteon za 2 lata, nie jestem narwany jak wy tylko mysle

Usunęłam zbędną treść

/ Vinelya

I dobrze zrobili, czyli apele od graczy zdaly sie..

Nie moze byc tak ze jakas jedna gildia sobie mogla robic inste i potem sprzedawac itemy za ceny z kosmosu. Powinien byc rowny dostep do instancji i niech ja otworza dopiero jak beda te poziomy szczytu, za 2-3 lata kazdy zrobi se eq dobre i bedzie mozna na spokojnie robic inste i dropic itemy. Ciesze sie ze gf zaczyna myslec nie tylko o tych koksach a tez o zwyklych szarych graczach

Gracze tą inste chcą po prostu farmić normalnie, tylko farmiąc ją normalnie jedna glidia ją zrobi tysiące razy i się nią znudzi, inne glidie nie przejdą za 2 bosa o ile wgl pokonają 1 :)

To jest niesprawiedliwe, że jedna gildia moze sobie farmic instancje na jakichs bugach, a maluscy mogą sobie pomarzyć. Mam tez postac na Idunie i tam to sobie mozemy pomarzyc o takiej instancji...

Musicie to poprawic albo cos z tym zrobic bo to jakies nieporozumienie ta instancja

Za świadczenie usług/ prowadzenie działalności w RP uznaje się oferowanie produktu / usługi z geolokalizacją do terytorium RP ( ja osobiście płace za dias w PLN , no chyba że ty płacisz jakimiś muszelkami albo innymi koralikami).

placisz w pln bo ci gameforge zrobił rachunek walutowy na ktory ty przelwasz w pln a im sie przemienia w euro.

jest udostępniony na teren PL w polskiej wersji językowej

nie jest udostepniony na teren pl, po prostu ci przetlumaczyli gre i to wszystko. mam sklep internetowy w ktorym mam 3 jezyki polski, angielski i niemecki. wysylam paczki do niemiec tez. I co myslisz ze mam cos przetlumaczone? Guzik mam mam po polsku te dokumenty o prywatności. prawnik mi nie kazal tego tlumaczyc bo ja nie dzialam w niemczech, mam firme w pl tu place podatki i dzialam na terenie polski wiec tylko po polsku mam. Rownie dobrze musialbym przetlumaczyc te dokumenty za wszystkie jezyki w UE bo ktos moze mi przyjdzie z wloch cos kupić, a moze z portugalii. Ja cie goscio rozumiem, ale to jest takie prawne obejscie

świadczące usługi i prowadzące działalność na terenie RP

a wy nadal wierzycie w bajki? A może ruszcie głową, że GF nie świadczy usług na terenie RP? tylko gre wam przetłumaczyli i do nazwy serwera dodali flage polski i to już znaczy że swiadczą usługi na terenie RP? Gdzie robicie przelew za diasy, chyba do niemiec nie?

jakie swiadczenie uslug na terenie polski o czym wy mowicie

Nie wiem co wy widzieliście, wiem co ja widziałem, zbiłem mobka miałem do zebrania skrzynie, zebrałem pół i znikły bo nowa fala ...

A jeszcze bezczelnie na strefie napisaliście 'jutro będzie szybciej". To się powinno robić wspólnie, założyć jakiś rajd na strefie, każdy sobie zbija, pytamy czy wszystko macie, zaczynamy następną fale i zbieramy sobie przedmioty, a nie jakieś wyścigi gdzie widziałem że połowa osób tych co zbijała szybko mobki nawet 5 skrzyń nie podniosła ...

Hej. Nigdy nie potrzebowałem konta na forum, ale wczorajsza sytuacja mnie do tego zmusiła. Nie jestem koksem, tylko szarym graczem, który chodzi na burzowe zdobyć fajne przedmioty.

Jednak wczoraj było to praktycznie nie możliwe, przez ekipe głównie z Asgardu i Mlekołaków która postanowiła zbijać moby najszybciej jak tylko się da, razem z bossem przez co nie miałem szansy podnosić skrzynek, a zawsze zbieram wszystkie poziomy skrzynek chociażby dla surek, run przenoszących i megafonów. Możecie przestać to robić i nie utrudniać innym zabawy? To skończyło się może w 14 czy 15 minut, a jest chyba zaplanowane na godzine ...