Hej mistrzu nietuzinkowych pomysłów.
Gram tak sobie z przerwami od ponad 10 lat i odnalazłem sobie w tej grze, to co mnie czasem bawi.
I układałem sobie konta, alty... w taki sposób, abym odnajdował tu jakąś rozrywkę.
I aby mi się wygodnie grało... mam ponad sto altów - wszystkie zadbane i użyteczne, często sprofilowane pod konkretne sprawy.
I wyobraź sobie, bo to cię chyba raczej nie zawodzi - że nie istnieje u mnie coś takiego jak główną postać, albo... istnieje ich wiele, w zależności od humoru sobie do nich wracam.
Z tym twoim pomysłem, to proponuję, byś poszukał sobie innej gry, bo proponowane przez ciebie rewolucje, są dla mnie niestrawne.
Nie po to, rozwijałem i wyposażałem te wszystkie alty, abyś sobie marzył o tym, że znikną, bo coś ci się tam nie podoba!!!!
To od początku, to są Runy Altów i grać w tą grę bez nich, to sprzedać samochód, mieszkanie, dom rodziców i pałac babci... a i jakiś samolot i jacht by się przydał...
Pozdrawiam, ale zajmij się jakimś malowaniem obrazów, albo przemeblowaniem w domu, ale alty zostaw w spokoju.