Jak to zmieniasz musisz dać zastosuj i to od razu zmienia wielkość interfejsu nie trzeba reloga robić.
Posts by Blackvelvet
-
-
Daj w Ustawieniach Audio i Video "Użyj skali IU" i daj suwak na minimum (lub ewentualnie na maxa) może plecak pojawi się w zasięgu i będziesz mógł go przestawić.
-
Mam pytanko do zarządu
Czy nie dało by się zrobić by itemki z bonusu można odbierać w większej ilości np. wszystkie kule energii domu 1000ptk, doładowania transmutora, potki PD PT itd. na raz, zaznaczam np. 30 potek PD i 30 sztuk odrazu wpada do plecaka handlowego no i analogicznie inne itemki co się stakują. Szlak mnie jasny trafia jak trzeba to odbierać pojedynczo nie dość że IS strasznie muli jak się ma dużo tych rzeczy w bonusie a poza tym odbieranie pojedynczo strasznie dużo czasu zajmuje.
Proszę przekazać moją sugestię wyżej, myślę że każdy gracz Roma by się pod tym podpisał
.
Ułatwiło by to wszystkim odbieranie itemków z tegoż to bonusu.
-
Dlaczego zmieniono wymianę żywiołów z 50 za 10 gashy (10 wymian) na 50 za 1 gashę (5 wymian) ?? Ludzie by się za bardzo wzbogacili czy co
? Apropo tak ma być czy może to błąd i npc odpowiedzialny za tą wymianę został źle stworzony po nocnym restarcie serwerów ??
-
Mam pytanie czy obecne "Łuski Mrówkojada" które otrzymujemy od npc'ów Tina, Sophia, Evangeline i Violet można gdzieś wydropić w grze? Mam dużo kul szczytu 10kk i pomimo że npc'e daja te łuski to i tak jest mało a chciałem to pozamieniać na kule 50kk expa.
-
Wymiany te działały tylko przez około dobę i wyłączyli bo po wymianach był problem z stackami nie rozdzielało poprawnie tylko po wymianie większej ilości było nawet 200 sztuk w stacku a prawidłowo powinno być 20 max i znikały te kule po relogu, na którymś forum pisało że wrócą jeszcze do tych wymian po nowym roku bo aktualnie npc'e od wymian są zajęte.
-
Śmieszne to jest, nie ma jak sprawdzić czy jeden serwer wytrzyma obciążenie przy połączeniu kilku serwerów ale wygląda no to że po co niech Ci gracze co jeszcze pozostali straca resztę nerwów i zrezygnują z rom'a na zawsze.
PS jak nie umiecie stworzyć jednego stabilnego serwera to po diabła było to łączenie tylu serwerów na raz, ale co ja tam mogę wiedzieć przecież u Was sami fachowcy pracują.
-
Mam sugestie by dodać,
do aktualnej promocji lub na przykład do bonusu lojalnościowego, bądź innej promocji. Robiąc misje lub dzienne można by używać by leciało więcej PT, tym bardziej że bonus PT podczas Boostu serwera został zredukowany z 500% jak kiedyś do 300%. Już kiedyś to było podczas jakiejś promocji ale nie pamiętam jakiej.
-
Mam pytanko czy nie można by wprowadzić możliwości zmiany kolejności postaci w oknie wyboru
Na większości kont gdzie miałem 2 postacie, jako pierwsza 100 lvl a druga niski lvl. Po połączeniu serwerów kolejność ta się zmieniła.
-
A co to się stało, że nie ma kluczyków do filetowych skrzyń i Tajemnicze Medium Transportowe ( item do powtarzania labiryntu) w IS, czyżby GF się już nachapało i zyski z diasów przekroczyły oczekiwany plan
.
-
Wprowadzacie od czwartku 01.07 różne eventy na pd, wymiany na kule szczytu, odpałki itp. a co z odblokowaniem 15'tego poziomu szczytu ??!!
Jak ktoś ma już 10ty to i tak nie będzie miał co robić
.
-
W grze od dawna dostępne są Talony na powiększenie maksymalnej liczby klas, więc z czasem możesz mieć wszystkie połączenia jakie są dostępne na dana rasę tj. Elf, Krasnal czy Człowiek.
-
-
-
A to czy już wiemy, że nie na jesień
Więc pewnie na zimę będą eventy jak co roku.
-
Temat do zamknięcia.
Wgrałem uaktualnienie do Win 10, i lancher sie uruchamia ale i tak jakiś błąd z niewłaściwym certyfikatem wydawcy wywala na szczęście jak się da "yes" to startuje.
Nie wykluczone ze to coś ze strony GF po ostatnim patchu źle działa.
Druga spraw dlaczego ten śmieszny lancher instaluje rom'a gdzie mu się podoba nie pytając użytkownika.
Mi się zainstalował do folderu z lancherem własnie "GameforgieClient" na dysk C .
-
Witam. Mam problem z uruchomieniem Gameforgieclienta ciągle wywala błąd
Dodam że zainstawolałem dopiero co Windows 7 od nowa (jak sie później okazało niepotrzebnie)
W kompie zmieniła się karta graficzna, wczesniej z inna karta wszystko działało dobrze.
Teraz nawet Rom'a nie mogie zainstalować bo do tego potrzeba GFClienta.
W pewnym momencie jak dałem Download ROM'a z stronki to zapytało czy mam zainstowowanego GFClienta i jak potwierdziłem wystoczyło inne okienko
Jak ktoś miał podobny problem lub coś wie jak to rozwiązać prosze o pomoc.
-
-
Mam sugestie:
czy nie dało by się zrobić by po otwieraniu tych pakietów leciały:
Wygodna skrzynka pocztowa (7dni)
Nie-ma-to-jak-w-domu (7dni)
Kamień przenoszący do zamku gildii (7dni)
W wersji w worku które by się stakowały i dopiero po otwarciu leciał czas 7dni.
Jeśli chce się otworzyć większą ilość tych pakietów to wyżej wymienione przedmioty maja wszystkie 7dni cd i nic tylko można to wyrzucić i zostawiać tylko po 1 sztuce.
Przypuszczam że każdy gracz by to poparł
-
Ja zauważyłem że przed re party nie można mieć postaci tarczy bo inaczej niewidka się buguje, ale nie jestem pewien na 100% czy to jest przyczyna.