Generalnie to słaby event mają jakieś zdjęcie wykonać i do tego opis trzeba zrobić , także taki minimalistyczny trochę
, to może u nas coś lepszego będzie:)
Posts by Steamed Bun Invasion
-
-
To ja bym widział by zrobiono to:
- strażnik wojenny ten stawiany co bodajże 20 minut by był wzmocniony więcej życia czy defa by się go solo nie zbijało
- zmniejszenie obrażeń zadawanym graczom przez dotki r/d czy wampiryczna zwiada i inne
- poprawę tych skili które biją przez bramy , także centaura
- by bram nie dało się leczyć ani też bić , dotyczy graczy. Zbijanie bram tornadem , zwojami i taranami, a leczenie specjalnym obiektem/urządzeniem , (ale to by było nowe, czyli od razu pewnie do kosza)
- zakaz używania wszelakich potek niewidki, stymulantu, jedzenia na pat / mat , obrażenia i itp , tylko skille
- nowe mapy na wojny (ale to by było nowe, czyli od razu do kosza)
- hmm życzeniowo , każdy gracz miał z góry ustalone statystyki na wojnie by nie miało znaczenia eq tylko skill (no ale to darmowa gra więc do kosza pewnie) . Np dps 100k hp i 100k pat/mat , tank 300k hp i 300k def i heal coś podobnie.
- no i dla zabawy znerfić jeszcze bardziej maga , bo jest zbyt grywalną klasą:) -
Jak pozbyć się tego launchera?

-
Jakie bronie powinien nosić czempion z subklasą łotra, a jakie mając na subklasie kapłana lub czarnoksiężnika

Pod tanka
Czempion/łotr - młot 1h i sztylet?
Czempion/kapłan - młot 2h?
Czempion/czarnoksiężnik - młot 1h i ?
-
Czy set dla leczyków za honor -> Odrodzenie świtu ma w bonusie za posiadanie dwóch fragmentów dodawać 702 atrybutu siły? Już lepsza była by mądrość albo wytrzymałość.
-
Ciężko będzie wbić ten poziom szczytu na leczyku , dlaczego zmniejszono nawet exp z misji
. No chyba że te poziomy nic nie dają:) . Jakoś nie mam ochoty robić nowego dps-owego eq i grindować na mobkach. -
tak
. Zapraszam na serwer " Catch-up (chwilowy) 
-
Jakiegoś patch-a pobrałam i pytanie co to jest ten Poziom Szczytu
-
Zgadzam się przydałoby się podnieść statystyki strażnikom od wież i bramom i budynkom, bo teraz już idzie samemu zbić strażników, a jak wejdzie nowa strefa
to będzie słabo. Także podpisuje się pod taką zmianą. -
Thanks for the war Divinity, you're definitely pure

-
Proponuje napić się melisy
Wszystkim na rynku i tu dobrze zrobi co się udzielają w temacie , chyba że lubicie się nakręcać
. Jeżeli ktoś kogoś obraża to do supportu taką sprawę bym zgłosił , bo raczej nie spodziewałbym się przeprosin ... Mimo iż to była nieprzyjemna rzecz warto czasem ustąpić, a nie rozdmuchiwać tematu publicznie, ale to tylko moja opinia. -
Jesteś teraz persona non grata , i będzie ciężko coś uzyskać, podejrzewam. Generalnie ciekawe jakie mają argumenty/dowody. Generalnie długo czeka się na odpowiedź ^^.
-
Szkoda, powalczyło by się jeszcze trochę na wojnach...
Trzymaj się
-
if you don't watch the castle, you have to guess

-
-
Zaveid
Mag/łotr 100/51