Witam
Czy jest możliwość wysłania zgłoszenia ze screenem innej swojej postaci, a do zdobycia ewentualnych nagród można wskazać inną?
Witam
Czy jest możliwość wysłania zgłoszenia ze screenem innej swojej postaci, a do zdobycia ewentualnych nagród można wskazać inną?
Zauważyłem, że wartości wybranych cenedrili (z siła oraz wytrzymałością) nie mają wpływu na statystyki (siła oraz wytrzymałość) w Postaci Tarczy oraz w Trybie Demontażu na klasie Czempion - nie wchodzą w zamianę siły na wytrzymałość, bądź odwrotnie.
Jest to błąd, czy celowe rozwiązanie?
W grze, na stronie RoMa nie znalazłem, pewnie na stronie GF jest, ale nie mam powiązanego tego konta z gf client. PayPal w grze przeszedł.
Witam, przy nowej instalacji nie działa NoCheckVersion, coś się zmieniło?
Edit. trzeba było raz z luanchera uruchomić działa
Gratulacje koksy
Na romwelten widziałem skille na zwiada w połączeniu z klasami tylko krasnalowymi, ciekawe czy to dodadzą kiedyś jakieś nowe elitki są bez opisu
Kiedy będzie Patchnote's?
Wie ktoś jak teraz zmienić hasła niekoniecznie łącząc konto do tego "świetnego" launcher'a?
Witam,
Ma ktoś link do strony, z której można ręcznie pobrać nowy patch? Gdzieś mi się zapodziało...
Niestety w domu jak i w pracy u mnie nie działa, nie tylko u mnie z tego co się w gildii pytałem. Błąd: http error 500, nie jest jasno sformułowany, może serwer blokuje pewne połączenia.
P.S. U jednych działa, a u drugich nie.
Edit. Faktycznie zmiana przeglądarki pomogła, wydaje mi się, że można zamknąć temat,
Witam,
Czy ktoś z naszych moderatorów wie, dlaczego internetowa baza danych ROM'a nie działa?
Mam propozycje wzbogacenia oferty wymiany za walutę uzyskiwaną podczas robienia instancji lustrzanego świata, mianowicie zasługi za wojny w stosunku 1:1 oraz złote młotki w stosunku 1:50. Prosiłbym naszych GM'ów o przekazanie propozycji "wyżej". Dla GF czysty zarobek w postaci powtórzeń ów instancji. Pozdrawiam
Witam, gdzie mogę sprawdzić datę utworzenia konta?
Trzeba to ukrócić puki co nie kończę z grą, a prowodyr całego zajścia nie chciał zakończyć tematu, który był żartem. Pośmialiśmy się ale starczy
Dodam, że przy pierwszej informacji na grze (o moim zakończeniu kariery xD) nie brałem udziału. Powodzonka wszystkim
Gratki
Kiedy będą dostępne Patch notes'y?
Dziękuję za odpowiedzi, oba addony przetestowane i któregoś z nich wybiorę.