Heh, żeby tradycji i stało się zadość - jak wyżej w temacie, zapraszam :
Dyskusja o Patchu 7.4.0.2897 Chapter VII - Chassizz itp. itd. etc.
-
- Game
- Aheo
- Closed
Rekrutacja do zespołu RoM PL została otwarta! Więcej informacji: Rekrutacja do zespołu RoM.
-
-
Aheo
Changed the title of the thread from “Dyskusja o Patchu 7.4.0.2897” to “Dyskusja o Patchu 7.4.0.2897 Chapter VII - Chassizz itp. itd. etc.”. -
Kiedy będzie Patchnote's?
-
Jak przetestujemy ile będzie błędów na nowej strefie - to od razu uwzględnią w patchnote'sie "znane błędy".
-
A o czym tu dyskutować bedzie standardowo:
- zbugowane bossy na nowej instancji
- brak kart z nowej strefy
- źle przypisany drop do worków na nowej strefie
- niedziałająca misja przenosząca na nowa krainę
- nowa porcja crash'y
-
Troszeczkę optymizmu, podobno crash będzie tylko w godzinach nieparzystych
-
I tylko na serwerach zaczynających sie na litere "N"
-
Crash będzie dotyczył tylko graczy, osoby nie grające nie muszą się go obawiać
-
Kiedy notka o patchu ?
-
Nowy System Poziomu Szczytu został dodany.
- Gracz musi osiągnąć poziom 100 na głównej jak i pobocznej klasie.
- By odblokować System Poziomu Szczytu, gracz musi ukończyć zadanie "Przejście Granicy Szczytu" od NPC Leya Peak.
- Doświadczenie Poziomów Szczytu zdobywane przez gracza odpowiada 1/10 normalnego doświadczenia.
- Obecny maksymalny poziom Poziomów Szczytu wynosi 5. W przyszłych aktualizacjach, maksymalny poziom będzie zwiększany oraz dodany zostanie ekskluzywny ekwipunek Poziomów Szczytu.
Nie wiem na czym to będzie polegało, ale jeżeli to jest to o czym myślę to będzie to świetny system niespotykany w grach MMORPG.
-
Mało tego! Ponoć exp ma tam lecieć 10x(czy tam 100x) wolniej niż dotychczas xD Czyli jest to jakieś 9,5mld expa xD
-
Prosty sposób jak ominąć zwiększenie cap lvl powyżej 100 i ( uniknięcie przepisania wszystkich skili powyżej 100, GF pewnie znał problemy nieoficjalnych serwerów z przepisywaniem maksymalnego poziomu skili) , więc troche to śmieszne, ale biorąc pod uwagę,że jest to 1/10 normalnego expa to zrobili właśnie z tego AION wersje 2.0, gdzie po wprowadzeniu max 75lvl wbijało się to miesiącami
POLECAM
-
Nieznajomek jesli tak to bedzie wyglądało to chyba mózgi z dupą pozamieniali xd
-
Czyżby Celes zgubiła jedno 0? :v
The Peak Level experience player earns is 1/100 ratio of the normal experience.
Doświadczenie Poziomów Szczytu zdobywane przez gracza odpowiada 1/10 normalnego doświadczenia.
L'expérience gagnée pour augmenter le "Système du niveau du sommet" correspond à 1% de l'expérience gagnée normalement.
El personaje adquiere un 1/100 de la experiencia normal para el sistema de nivel cumbre.
-
Ja tylko nie rozumiem co wy macie takie ciśnienie na podniesienie poziomu? Chcecie nowych plusów, przez co stare do niczego wam się nie przydadzą? I wielu innych rzeczy, nad którymi mi się nie chce rozwodzić po raz 4-ty w przeciągu 2 tygodni...
-
lvl wyżej daje skille wyżej a to dias nie kosztuje
-
Z tego co rozumiem to max lvl zostaje 100 tylko zostaną wprowadzone jakieś poziomy szczytu i wsio. Szybko nie uświadczymy bonusu do pd
-
No tak, bo kilkanaście punktów albo % zrobiłoby ci niesamowitą różnicę Zacznij się lepiej martwić trafianiem w bossa zamiast brakującymi procentami ze skilli
-
Ale tak jak pisze Zaq - wszystkie plusy zebrane do tej pory poszłyby się kochać. Dalej uważasz, że to super opcja dla poziomu skilla 101 a nie 100???
-
ekskluzywny ekwipunek Poziomów Szczytu.
a na to nie wydasz dias na zrobienie
-
ekskluzywny ekwipunek Poziomów Szczytu.
a na to nie wydasz dias na zrobienie
Nie. Nie jestem naiwny, żeby zmieniać EQ co lvl Poza tym... Pewnie podstawą tego EQ będzie wbudowana statystyka Celności