Coś poszło nie tak
-
- Game
- hendakowicz
Rekrutacja do zespołu RoM PL została otwarta! Więcej informacji: Rekrutacja do zespołu RoM.
-
-
-
to jest zwykłe kopiuj/wklej i tak jest od tych ósmych urodzin, bo tak zostało i tak będzie
-
Po tej pojedynczej gashy, która udawała że jest jej piętnaście a z której wypadały takie śmieciory, że lepiej było poświęcić tych parę chwil na ogród skrzynek niż je w ogóle otwierać - pomyślałem że przeszli w tym roku samych siebie. Ale i tak przeszli. Po co mi trzecia "SZKARŁATNE OSTRZE DEMONA" na ta samą postać (to już trzeci rok z kolei taka sama gasha)??? I jeszcze jedna sprawa. Na trzech (tylko trzech) kontach - miałem do odebrania w IS - PREZENT GRATIS. Ale nie cieszcie się. Choć szumnie wyglądało - z każdej ze skrzynek spadło po 25 żywiołów ognia (buahahahahahahahaha)...
I tak sobie parafrazując piosnką "powąchać tak, dotykać nie..." - ot cała pointa.
-
Proszę przeczytać tutaj: Świętujemy 15 Urodziny Runes of Magic!
-
No droga Celes. Przeczytałem przecież. I pisze na temat. Te gashe z 20.03.2024 nadal mają "SZKARŁATNE OSTRZE DEMONA", których po postaciach mam już w piguły i po kokardę...