Dnia 4.02.2023 odeszła z tego świata, jak i Taborei bliska nam osoba Vimma. Nie ma słów, które opisałyby stratę i ból, jaki odczuwają teraz wszyscy jej znajomi i rodzina. Dla wielu była dobrą osobą i przyjaciółką, dla mnie jednak najlepszą przyjaciółką jaką miałem, wyjątkową kobietą, towarzyszką do wspólnej gry. Vimma była osobą, z którą spędziłem tu ponad 10 lat i od prawie 2 lat miałem szczęście być z Nią w związku małżeńskim RoM. Gra zawsze była dla nas odskocznią, w której spędzaliśmy wolny czas, jednak Vimma była pierwszą osobą, której w pełni zaufałem i wiedziałem, że to coś więcej. Wiele jej zawdzięczam. Zawsze była skryta podobnie jak ja, wiele o sobie nie mówiła, ale dzięki temu cieszyłem się, widząc, jak otwiera się na ludzi i pozwala siebie poznać. Potrafiła cieszyć się z małych rzeczy, lubiła pomagać innym, była osobą o złotym sercu. Nawet gdy ludzie wchodzili jej na głowę, nie znając całej prawdy, była twarda i wspólnie radziliśmy sobie z problemami. Nikt tak jak ja nie wie, ile dobrego zrobiła dla RoM i ludzi tu grających. Gra bez niej już nigdy nie będzie taka sama.
Dziękuje Psotce i Dhaosowi, że byli wraz ze mną na jej pogrzebie oraz wszystkim wspierającym w tych trudnych chwilach.
..Było to nasze ostatnie wspólne zdjęcie i prezent na drugą rocznicę przypadającą dziś 14.02.2023..
..Walentynki 14.02.2021 to właśnie tego dnia przyjęła moje oświadczyny..
..to tego dnia powiedzieliśmy sobie magiczne "Tak"..